gastenboek

11 berichten, 2 pagina's 
19-04-2016
Geplaatst door:
Gastvrij

Ik wilde jullie Hartelijk Bedanken voor de Gastvrijheid die wij mochten ontvangen. Zondag 16 April hebben wij bij jullie lekker Thee en Koffie gedronken en het was zo gezellig, dat wij van de Zomer zeker weer terug komen. En dan ook een broodje blijven eten. Ik zag op de website dat het ook kon. De Thee fruitmandje die ik heb meegenomen is ook heerlijk.
Groetjes Clara & Simon uit de buurt van Purmerend.ah

23-08-2015
Geplaatst door:

na een bezoekje aan het terras van Hans en Monica zijn we de volgende dag gelijk teruggekomen. Zoveel gastvrijheid op zo een mooie plek. En de mini-camping komt er, om het nog aanlokkelijker te maken. Dank lieve mensen, we komen nog eens terug, met of zonder kano.

09-08-2015
Geplaatst door:

Vanmiddag voor de eerste keer langs geweest voor drinken met er iets bij. Heel leuk plekje, mooi terras met tuin met uitzicht op o.a. het bekende Elfstedenbrugje. Wat wij ook mooi vonden was de aankleding in de tuin en terras.
Veel succes, tot volgend jaar!

29-07-2015
Geplaatst door:
regen

Was even gezellig bij jou monica .lekker koffie gedronken tijdens een lange bui

14-09-2014
Geplaatst door:
Regen

Vandaag na wat speurwerk theetuin gevonden. Toen we zaten begon het keihard te regenen, maar we zaten lekker onder afdak met bakkie en wat lekkers erbij. Prachtig plekkie daar. Vriendelijke gastvrouw en komen er zekers nog eens

05-08-2014
Geplaatst door: Robbert Paul en Josje
Bedankt!

Via deze weg willen we jullie heel erg bedanken voor de fijne morgen die we gister in jullie theetuin gehad hebben.
We hebben heel erg genoten, het maakte onze dag compleet!

Liefs Robbert-Paul en Josje van Dongen

Ps lise heeft het non stop over Lisanne...

14-07-2014
Geplaatst door:
eens in je leven...

Eerder had ik al eens gezegd van deze plek: Je moet er minstens één keer in je leven geweest zijn. Prachtige plek met vriendelijke mensen in een omgeving die historie voelbaar maakt.

03-05-2014
Geplaatst door: Hylke en Gé.

Vanmiddag genoten van een heerlijk kopje bartlehiemder koffie met friese lekkernijen. Mensen die jullie koffie- en theeschenkerij voorbij lopen/ fietsen weten niet wat ze missen.

04-11-2013
Geplaatst door: Hans

Afgelopen zondag met 6 Franse gasten genoten van heerlijke eigengemaakte snert! Voor de Fransen de eerste kennismaking met snert, maar wel meteen allemaal een tweede bakkie genomen!

20-08-2013
Geplaatst door:
succes en welkom!

Beste mensen,

Een plezierige verrassing jullie uitspanninkje aan de voet van 'de' brug van Bertlehiem. Een optimale plek volgens mij. Als wandelaar en fietser kom ik hier zo vaak langs. Dat is niet zo verwonderlijk als je in Stiens woont en als je houdt van buiten zijn.
Ik wens jullie heel veel succes met de schenkerij en hoop nog heel vaak bij jullie te gast te zijn.

Cees Luiten, schrijver/dichter en natuurliefhebber.