gastenboek

14 berichten, 2 pagina's 
15-08-2018
Geplaatst door: Nynke van Amerongen-Valkema

Gezelligheid en herkenning!

Wat leuk Jeen om jou samen met je vrouw terug te zien in de koffie- en theeschenkerij. Jullie doen het leuk! Het was prachtig weer en het was gezellig op het terras. Veel succes verder! Ook met jullie B&B. Wij komen zeker weer voor een bakkie! 😃😃
Groeten van Dennis en Nynke

29-03-2018
Geplaatst door: Joop en Renske

Wij wensen jullie veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging!

19-02-2018
Geplaatst door: Hans en Monica

Wij hebben 5 seizoenen met veel plezier de Koffie en thee schenkerij gerund en willen iedereen die hier aan bijgedragen hebben heel hartelijk bedanken. Wij hopen dat de nieuwe eigenaren evenveel plezier in het runnen van deze unieke theetuin zullen hebben! Veel succes Ilona en hulpen!

19-04-2016
Geplaatst door: Clara

Gastvrij

Ik wilde jullie Hartelijk Bedanken voor de Gastvrijheid die wij mochten ontvangen. Zondag 16 April hebben wij bij jullie lekker Thee en Koffie gedronken en het was zo gezellig, dat wij van de Zomer zeker weer terug komen. En dan ook een broodje blijven eten. Ik zag op de website dat het ook kon. De Thee fruitmandje die ik heb meegenomen is ook heerlijk.
Groetjes Clara & Simon uit de buurt van Purmerend.ah

23-08-2015
Geplaatst door: Marcelin en Hans

na een bezoekje aan het terras van Hans en Monica zijn we de volgende dag gelijk teruggekomen. Zoveel gastvrijheid op zo een mooie plek. En de mini-camping komt er, om het nog aanlokkelijker te maken. Dank lieve mensen, we komen nog eens terug, met of zonder kano.

09-08-2015
Geplaatst door: de Vries

Vanmiddag voor de eerste keer langs geweest voor drinken met er iets bij. Heel leuk plekje, mooi terras met tuin met uitzicht op o.a. het bekende Elfstedenbrugje. Wat wij ook mooi vonden was de aankleding in de tuin en terras.
Veel succes, tot volgend jaar!

29-07-2015
Geplaatst door: andre kuipers

regen

Was even gezellig bij jou monica .lekker koffie gedronken tijdens een lange bui

14-09-2014
Geplaatst door: Hans

Regen

Vandaag na wat speurwerk theetuin gevonden. Toen we zaten begon het keihard te regenen, maar we zaten lekker onder afdak met bakkie en wat lekkers erbij. Prachtig plekkie daar. Vriendelijke gastvrouw en komen er zekers nog eens

05-08-2014
Geplaatst door: Robbert Paul en Josje

Bedankt!

Via deze weg willen we jullie heel erg bedanken voor de fijne morgen die we gister in jullie theetuin gehad hebben.
We hebben heel erg genoten, het maakte onze dag compleet!

Liefs Robbert-Paul en Josje van Dongen

Ps lise heeft het non stop over Lisanne...

14-07-2014
Geplaatst door: Erna en Cees

eens in je leven...

Eerder had ik al eens gezegd van deze plek: Je moet er minstens één keer in je leven geweest zijn. Prachtige plek met vriendelijke mensen in een omgeving die historie voelbaar maakt.